Wednesday, May 4, 2011

Perempuan mudah jatuh cinta?

Ehem..
Assalamualaikum..

Salam pembuka bicara..entri kali ni, aku nak cakap pasal perempuan yang dikatakan mudah sgt jatuh cinta...tadi cik warnawarni pelangi ada bg sy link...boleh la singgah sini kalo nk tgk...entah..mcm menarik pulak..jd trtarik la hati ni utk mmberikan sedikit ulasan...menarik tertarik kau mmg da bomb..LOL

b4 aku merapu pnjg2, aku nk tanya....kalo korg, korg setuju ke dgn statement tu??HEH!jawab..haa..jawab jgn x jawab =)

pd pendapat aku, aku x stuju kot...dn bila tgk pd komen2 tu pon ada ramai yg x stuju...pd aku, benda tu trpulang pd individu...apa pon, x semua pompuan tu mudah jatuh cinta...hoho..

kalo aku la kn, aku ni jenis payah nk jatuh cinta, payah nk benci...tp once aku syg, mmg aku btl2 syg...dan once aku benci, mmg aku btl2 benci..hmm..payah jgk kn...kalo dikecewakan tu, mmg aku rasa sgt trseksa jiwa raga....sbb tu aku takut utk amik risiko menyayangi dan disayangi... T___T

pompuan ni, hati dia lembut kalah tisu...kain sutera pon x selembut hati kami u..hahaha...tp entahla kn...kdg2 aku pon pelik...kalo ada pmpn yg mudah jatuh cinta, laki buat baik sikit, trus je dia fikir bukan2...dia rasa selesa bila ada org care kt dia..then trus dia syg..even laki tu xde ckp pape pon, tp pompuan tu ttp akn zahirkn rasa syg tu kt laki tu..well...xsmua org cmtu..tp aku x nafikan...mmg ramai yg cmni...

apa pon, aku xnk komen lebih2...tiap org punya cara trsendiri utk mnyayangi dan disayangi...tapi, kena la igt...hati kami ni lembut..so cpt la trlukanya...dan cpt jgk la trubatnye...once hati ni dilukai, mmg payah nk sembuh...bak kata pepatah omputih.... 

BROKEN HEART CAN BE PIECED BACK TOGETHER, IT MIGHT BE A HEART AGAIN BUT IT IS STILL THE BROKEN ONE...

sape stuju?sila angkat kaki mcm sy..HAHAHA!ok, simple from me sbb xnk biarkn blog brsawang...babai =D

mood : update blog smbil makan jeruk umi buat..nyap2..delicious! <3



8 comments:

phoenixstudio said...

stuju!
haha

a i n u said...

errr...ade pulak org stuju..HAHAHA!

loveville said...

my heart is fragile . handle with care
~_~

a i n u said...

dah xde masa lg utk suro org handle..
mgkn kita sndiri yg ptt handle =)

zulkarnain said...

alololo... haha... perempuan suka jth cinta pada benda cantik... tht my point of view.. heee

MY SouL My HeArt said...

tak semua perempuan dik.. ada yang setia.. sanggup nunggu 2 3 tahun.. :)

a i n u said...

encik zul..
mgkn boleh jd kebarangkalian..tp xsemua pon cmtu =)

a i n u said...

kak ain..
betul..nunu fhm tu..
apa pon, be strong ya..

p/s xleh nk conteng dlm kotak chat kak ain T_T

Post a Comment