Sunday, December 19, 2010

Contest Gambar Paling Chill

The Rule(s) :

1-  Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'.  (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2-  Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3-  Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.



Kami chill, anda???

4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT.

5-  Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini. 

6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak. 

semoga berjaya menjadi gila-gila. hadiah ??!! ade laa.. (jangan expect aku bagi seketul laptop atau i phone)..

semakin banyak penyertaan, semakin banyak hadiah aku rasa nak bagi.
 :) SELAMAT MENCUBA!!!

Tarikh tutup : 31 DISEMBER 2010

________________________________________________________________________

Credits to Encik Hafiz for tagging me :)


"Together we are : Trendy, Stylish, Cheerful"

My favourite colour, turqoise or baby blue =)

Tagging time :

Nur Areefah
Norshazwani
Nik Lisa

Thanks for doing such a great contest ;)
Hope that I've chance to win ^_^

6 comments:

..tapi bukan aku.. said...

hihi.. tenkiu.
btw, awk yg ne satu ek?
nak tau gak.heh

a i n u said...

huh??
huhuhu...
yg x brp nak comel tu..
tu la sy :)

..tapi bukan aku.. said...

yang ne????
heh

a i n u said...

hehehe...

yg comot :p

idAti mALek said...

HOLALALALA....

THANKS FOR JOINING!!ANDA MMG CHILL-LAHHH!!!

FOLO ANDA KEMBALI YEP :p

-HUTAN KABUT-

a i n u said...

teruja bila hutan kabut dtg singgah!

thanks yep...bg la sy peluang tu utk mng :p

Post a Comment