Saturday, December 18, 2010

Kontest Blog Terkemas ! *Anjuran Hanna & Fie*

Tadi tengah blogwalking, tiba2 singgah kat blog Cik Hana dan Cik Fie..
diorang ada buat contest..so saja la nak mencuba nasib kan..
meh2...kita join...
hehehe!



Syarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .

> Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D

> make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .

> buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .

> bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .

> kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

> tag 3orang blogger ok :)

> 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha

> update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

    ha, tu je syarat-syaratnye hana ? ye . tu je . kang bagi banyak2 terkencing korang kang.
    haha . hadiah kitorang dah fikir and memang lumayan . kitorang tak nak bagitau sebab
    nanti tak suprise la kan . haha . so hadiah MISTERI ok . seminggu sebelum kontest ni
    tamat kitorang akan bagi klu-klu dia . hee . tarikh tamat kontest ni , hmmmmm .
    TARIKH TAMAT : 1FEBRUARY2011 . kalau kitorang nak cepatkan nanti kitorang
    bagitau ok . ha, apa lagi , join la! haha :D

    Tagging 

    1. Hazwani Husna
    2. Nur Areefah
    3. Siti Nor Amira

    DONE!

    3 comments:

    teema chan said...

    gooooodluck yaww

    n i k l i s a said...

    good luck dear. :)

    a i n u said...

    thanx...ni saja gedix nak masuk...bajet blog kemas..hahaha ^_^

    Post a Comment