Tuesday, May 18, 2010

Senyum seribu makna~ =)

=)

Senyum?korang tau tak ape itu senyum?hehe..senyum tu adlh senyum la..
Merujuk Kamus Dewan Edisi Keempat,senyum ni bermaksud

1. Gerak bibir yang ternaik pada hujungnya yang membayangkan rasa suka (geli hati,setuju,dsb) tanpa mengeluarkan suara

2. Menggerakkan bibir sehingga ternaik sedikit hujungnya bagi membayangkan rasa suka (geli hati, setuju, dsb) tanpa mengeluarkan suara

Oleh itu,senyumlah-senyumlah ahaii cik mek molek ( bak kata M Daud Kilau )


tujuan sebenar entry ini ditulis adalah kerana saya telah ditag oleh Siti Nor Amira





Rules and Regulation :(cut and paste sahaja)

1. contest terbuka kepada setiap peringkat umur
2. gambar setiap seorang dan adelah gambar anda sendiri. kalau lebey tuan punye blog akan reject so 1 sahaje gambar setiap seorang okay.

3.Gambar mestilah senyuman yang ikhlas dan lebar to the max.

4.Gambar adelah berseorangan sahaje.


5.Mestilah follow tuan punye blog ni
6.Sediakn entri khas tentang contest ini dalam blog anda.

7.Tag sekurang²nye 4 orang bloggers.

8.Tarikh tutup adelah pade 20 Mei 2010.





huhu..ni je la senyuman paling ori yang aku pernah bt..yang lain2 sume tak nampak gigi~~hua3..senyum bersama si comel Atifa dan Amna~ :)

Mangsa keadaan seterusnya :

1. Nor Atiza Hidayah
2. Siti Khalijah
3. M Faiz Syahmi
4. M Khairi

5 comments:

M. Faiz Syahmi said...

aiyoyoyooo~ aku termasok.. T.T

Khairi said...

kakak tomey!!

a i n u said...

faiz s : hahaha~~sorry bro..no idea sbb org len sume da kne tag!

adek : thanx dear!!

Fraixz said...

aku selamat ~

a i n u said...

alamak~~lupa nak tag faiz!!haha

Post a Comment