Saturday, January 8, 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"


First of all, wanna say thanks to Encik Zero Endless sebab sudi tag saya :D
Teruja la dapat award..Hadiah dia pon agak menarik...Dapat perfume tu...Tak caye?

Haa..Kan da cakap..Menarik bukan..Siap ada untuk laki dan pompuan lagi =)

Kalo nak tau lebih lanjut, jemput singgah..
Eh, bukan jemput je, mmg wajib singgah kat blog Encik Edy aka Daniel Zaidi..
(lawa nama dia) =D


Syarat penyertaan :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

Tanpa membuang masa, saya serahkan kepada 


dan


untuk melunaskan hutang award ni =p

Sekian =D

4 comments:

cegu na said...

nnti2 yer....wat power point dlu kak oi.huhu

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

a i n u said...

na, beres...xdop hal...huhu..aku bt ni pon sje2...

a i n u said...

encik edy, most welcome...hrp2 ada luck sy :D

Post a Comment