Friday, November 26, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

GIVEAWAY PERTAMA ATIE AIZAM


khas untuk
Rakan2 & Follower2 Atie 
Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda


Tarikh Tutup: 30 November 2010


HadiAH?????


laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)

jOM join!!

Ada Penambahan
Bila2 masa saje atie akan mencabut nama
di dalam senarai yang ada untuk memenangi hadiah sampingan..
jika dalam tempoh 3 jam dari cabutan dibuat
si pemenang tidak mengesahkan dirinya
di post Lucky Draw Hadiah Sampingan,
hadiah tersebut dengan sendirinya terbatal..
takde rayu merayu yer hikhik..
hadiah akan diberikan 2 hari selepas 30hb Nov 2010 juga..


----------------------------------------------------------------------------

Assalamualaikum...
ghasenye cukup la tu kot nak explain pasal syarat2 penyertaan..
hehehe...

firat of all, 
thanx to my dearest friend,
untuk tag kali ke-3 neh..
dlm mase 2 hari..
hehehe

ghase cam berminat la nak dapatkan aksesori laptop tu
menarik kan??
hehehe =)

hrp2nye terpilih la ye..
bukan sng nk dpt tu :)

so, cikgu nunu da selesai buat entry..
skrg masa untuk tag mangsa keadaan lak


=)

2 comments:

atie aizam said...

salam.. atie dtg tengok penyertaan sis nunu.. sume ok cuma sis kene letak banner tu 1 lagi kat sidebar ekk.. GudLuck yer! :)

a i n u said...

ooooooo...
ok sis..
thanx sudi trima ^_^
nnti sy tmbhkn banner =)

Post a Comment