Tuesday, June 22, 2010

Rutin harianku~


sedar tak sedar da lebih 2 minggu ye kt rumah
hehehe
cuti pon da nak habis
aku kt rumah ni keje sbg suri rumah spenuh masa je
mghabiskan beras
dn sbgainya la
hahaha

minggu last kt rumah, tinggal aku sorg2 je
sbb
abah g keje
umi g ngajar
adek2 g skola
heeee

so rutin harian lepas bangun tido aku ialah

1 kemas rumah
2 basuh pinggan
3 sapu sampah
4 basuh baju
5 jemur baju
6 buat air sblm umi balik skola
7 lepas da habis sume keje, baru aku mandi
hahahahaha

stiap hari lebih kurang dlm pukul 12.30tgh hari baru aku mandi
tapi xpe, tetap wangi
hua3

begitulah sikit sebanyak al-kisah aku dirumah sebelum habis cuti
hue3

10 comments:

Fzeo Fraixz said...

apekah

n i k l i s a said...

omgpop xda dalam list ke?

a i n u said...

faiz : hahaha..xde pape

lisa : yg tu xleh masuk list...nnti heboh lak 1 kg..wawa...ni sblm mak aku balik skula..lepas tu aku layan game la..haha

Nur Areefah said...

rutin yang baek

~~nunu comey~~ said...

buat2 baek...hahaha

:-: Nizam27391 :-: said...

keep up the good work.. errr.. good ker..

chittysarah said...

sangat rajin...

a i n u said...

nizam : haha..xdek da..hri ni hri last aku libatkn diri..sabtu da balik penang..yeay :D

sarah : haha..bt2 rajin jer :D

Fakhrur Razi said...

ad rutin kau xmasukkan =.=
men game sume..
yg bek2 jer kau lotak eh?

~~nunu comey~~ said...

hue3..ni rutin separuh hari aku lah..sblm mak ku balik keje..hahaha

Post a Comment